Bastiaan de Recht

Bastiaan de Recht

De liefde en empathie voor het paard brachten Grand Prix ruiter Bastiaan de Recht al snel op het pad van het met harmonie en bedachtzaam rijden, gebaseerd op kennis en inzicht. In 2005 behaalde Bastiaan zijn titel ‘Maestro’ in de klassieke rijkunst. Hij trainde onder andere bij Richard Hinrichs, Marcus Nowotony (SRS), Florian Bacher (SRS), Tineke Bartels en Laurens van Lieren.

Een echte specialist

Bastiaan heeft naast zijn Maestro diploma ook het ORUN diploma Instructeur Wedstrijdsport Dressuur Niveau 4 behaald en hij is specialist in het werk aan de hand. Hij rijdt met zowel barokke paarden als sportpaarden in de hoogste klassen van de wedstrijdsport. Momenteel brengt Bastiaan meerdere paarden uit in de Grand Prix.

De Recht Dressage Center is opgericht door rijmeester, revalidatie-trainer en Grand Prix-ruiter Bastiaan de Recht & Erkend Paardenarts en Chiropractor Amber Koppen. Hun kennis is gebaseerd op de nieuwste inzichten uit de biomechanica en op jarenlang ervaring met duizenden ‘probleempaarden’, met zowel fysieke als gedragsproblemen.

De Recht Dressage Center is de overkoepelende organisatie van:

  • NCSAH
  • Dressage2Learn
  • Equiscio
  • Sport
  • Piaffe & Passage training
Terug naar blog