Verzenden en retourneren

Bestellingen geplaatst voor 14.00 uur op werkdagen, worden nog dezelfde dag in behandeling genomen en doorgaans de volgende dag geleverd indien betaald via Ideal of Paypal. Bij bankoverschrijving duurt dit doorgaans 3 werkdagen.

Verwerking van je bestelling

Zodra je je bestelling hebt geplaatst en deze hebt betaald dan wordt deze direct in ons magazijn verwerkt. We kunnen je bestelling dan niet meer annuleren voor verzending. Twijfel je over welk product je nodig hebt of over de hoeveelheid die je wilt bestellen? Neem dan voordat je besteld contact met ons op. Dat voorkomt vertraging in het bestelproces en het scheelt retourkosten.

Dezelfde dag nog verzonden

De bestellingen worden na ontvangst van je betaling doorgaans binnen 1 tot 2 werkdagen geleverd.  Zodra het pakket is aangemeld bij DPD ontvangt je via DPD een e-mail met een track en trace code, zodat het pakket gevolgd kan worden. Het is mogelijk om een leverdatum en tijd te selecteren of neerzet toestemming te geven. Pakketten kunnen ook bij alle DPD afhaalpunten worden afgehaald, dit kan bij DPD worden aangegeven in de email die zij na aanmelding van het pakket versturen.

Let op bij neerzet-toestemming kunnen wij niks doen mocht het pakket niet geleverd zijn.

Palletzendingen binnen Nederland worden doorgaans binnen 5 werkdagen geleverd. Voor grotere verzendingen naar het buitenland kan contact met ons worden opgenomen.

Redacteur VHiVer op bezoek bij Equilin en Drs Annette van Weezel Errens

Verzendkosten Nederland, Belgie en Duitsland per 20kg

  • € 5,95 per 20kg (3 zakken) verzend- en afhandelingskosten voor verzending van de producten binnen Nederland.
  • € 6,95 per 20kg (3 zakken) voor verzendingen richting België en Duitsland.

Gratis verzending: Verzendingen boven de € 80,– worden porto-vrij verzonden binnen Nederland. Voor België en Duitsland is dat vanaf € 90,-. Palletzendingen naar Duitsland zijn nooit portovrij, we rekenen 85 euro per pallet.

Verzendkosten overige landen per 20kg (3 zakken)

  • € 9,95 Voor verzending naar Denemarken, Frankrijk, Hongarije, Letland, Luxemburg, Oostenrijk, Polen en Tsjechië
  • € 12,50 Voor verzending naar Ierland, Italië, Monaco, Portugal, Spanje, Verenigd Koninkrijk (UK) en Zweden
  • € 18,95 Voor verzending naar Finland en Litouwen

Voor verzending buiten Europa, grotere verzendingen of andere niet genoemde landen binnen Europa, neem dan a.u.b. eerst contact met ons op.

Retouren

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om de onaangebroken producten retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw huis naar ons warehouse zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Het retouradres is:

Erve Vleerboer / Equilin
Vleerboersweg 28
7665 ST Albergen
Nederland

Om gebruik te maken van je herroepingsrecht kan je een email sturen naar info@equilin.eu met de aankondiging van de retourzending en met de bankgegevens. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van jouw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.