• Maakt goed voeren weer overzichtelijk
  • Abonnementsservice
  • Gratis verzenden vanaf 2 zakken Equilin (NL, BE, DE)

Verzend info

Bestellingen geplaatst voor 14.00 uur op werkdagen, worden nog dezelfde dag in behandeling genomen en doorgaans de volgende dag geleverd indien betaald via Ideal, Paypal etc. Bij bankoverschrijving duurt dat doorgaans 3 dagen.

Verzenden

De bestellingen worden na ontvangst van uw betaling binnen 2 werkdagen geleverd. Een track en trace code staat vermeld bij de bestellingen in het account, zodat het pakket gevolgd kan worden. Het is mogelijk om een leverdatum en tijd te selecteren of neerzet toestemming te geven. Let op bij dat laatste kunnen wij niks doen mocht het pakket niet geleverd zijn.

Pakketten kunnen ook bij alle DPD afhaalpunten worden afgehaald, dit kan bij DPD worden aangegeven in de email die zij na aanmelding van het pakket versturen.

Voor grotere verzendingen naar het buitenland kan contact met ons worden opgenomen.

Verzendkosten 

Voor verzending van Equilin producten binnen Nederland rekenen wij een bijdrage van € 5,95 in de verzend- en afhandelingskosten per 21 kg (3 zakken). Voor Belgie en Duitsland is dit 6,95 euro.

Verzendingen boven de € 80,– worden porto vrij verzonden binnen Nederland voor Equilin producten, Voor België en Duitsland is dat vanaf € 90,-.

Voor Fytolin producten rekenen we vanaf 6 zakken 30 euro voor een pallet binnen Nederland en 45 euro naar Belgie. Vanaf 550 euro gecombineerde Fytolin en Equilin producten is de verzending gratis in Nederland. Losse zakken Fytolin worden verzonden voor 6,95 binnen Nederland en 8,50 euro naar België en Duitsland.

Palletzendingen naar Duitsland zijn nooit portovrij, we rekenen 85 euro per pallet.

Pallets kunnen ook worden afgehaald in Drempt.

Buiten Nederland, België en Duitsland:

Voor verzending naar Denemarken, Frankrijk, Hongarije, Letland, Luxemburg, Oostenrijk, Polen, Tsjechië geld een tarief van 9,95 euro per 21 kg (3 zakken Equilin of 1 zak fytolin).

Voor verzending naar Ierland, Italië, Monaco, Portugal, Spanje, Verenigd Koninkrijk (UK), Zweden geldt een tarief van € 12,50 per 21 kg (3 zakken Equilin of 1 zak fytolin).

Voor verzending naar Finland, Litouwen geldt een tarief van € 18,95 per 21 kg (3 zakken Equilin of 1 zak fytolin).

Voor verzending buiten Europa, grotere verzendingen of andere niet genoemde landen binnen Europa, neem dan a.u.b. eerst contact met ons op.

Retouren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw onaangebroken producten retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar ons warehouse zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Equilin
Rijksweg 24a
6996 AC  Drempt
Nederland

Klik hier voor het retourportaal

Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht kunt u een email sturen naar info@equilin.eu met de aankondiging van de retourzending en met de bankgegevens. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

KLACHTEN

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@equilin.eu. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.”

De waardering van www.equilin.eu/nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 822 reviews.