Yvette Raquelle Pen

Yvette Raquelle Pen

Yvette haar Uwkje C begon haar leven als een gewaardeerde stermerrie en moeder van negen veulens. Op 13-jarige leeftijd verliet ze de vertrouwde weides van haar fokker om haar intrek te nemen bij Yvette Pen in Heelweg. Onder Yvette's zorg, en met de getalenteerde amazone Tahnee Visser aan haar zijde, groeide Uwkje onverwacht uit tot een volwaardige sportmerrie, een verassende transformatie.

Vandaag, op 18-jarige leeftijd, mag Uwkje C met trots de titel Elite achter haar naam zetten doordat
ze haar 5de winstpunt in de PSG wist te behalen.

Bij Equilin zijn we trots dat we Yvette en Uwkje mogen ondersteunen. Hun verhaal is een ode aan de kracht die nog steeds in oude paarden kan schuilen. Over haar zorg verteld zij:

"Van drachtige merries tot aan sportpaarden; op onze stal heeft elk paard Equilin Grow als basis. Al jaren maak ik gebruik van Equilin Grow. Daarbij pas ik naar behoefte van het paard nog extra voeding toe. Een sportpaard heeft immers een andere behoefte dan een fokmerrie. Naast dat onze paarden presteren in sport en fokkerij moeten ze vooral ook gewoon paard kunnen zijn, dus naar buiten en niet de hele dag op stal. Ik ben ervan overtuigd dat als de basis goed is je ook gezonde paarden hebt. Dus van binnenuit werken. En Equilin zorgt daar in mijn optiek voor. Ik heb gezonde paarden staan, die glimmende vachten hebben, blij en helder uit hun ogen kijken en op lichte tour niveau presteren."

Terug naar blog