• Maakt goed voeren weer overzichtelijk
  • Abonnementsservice
  • Gratis verzenden vanaf 2 zakken Equilin (NL, BE, DE)
online cursus paardenvoeding volgen

Cursus paardenvoeding

De online cursus ‘Het Nieuwe Voeren’ is dé must have voor iedere paardenliefhebber!

Bestel je deze cursus paardenvoeding, dan krijg je het boek erbij, zo heb je een compleet pakket om je te verdiepen in het voeren van een paard en kun je zelf aan de slag om een passend rantsoen te bepalen dat aansluit bij de behoeften van het paard.

De afgelopen jaren is er ongelofelijk veel veranderd in de paardenwereld. Waar vroeger paarden gehouden werden als werkdier, vervullen ze nu vooral een rol op het gebied van recreatie en sport. Dat betekent ook iets voor de voerbehoefte die het paard heeft. Ruwvoer zou de basis van het rantsoen van een paard moeten zijn, aangevuld met een product dat de elementen toevoegt die onvoldoende in het ruwvoer zitten.

 

meer info knop groen

Voordelen

  • Online te volgen
  • Inclsuief het boek 'Het Nieuwe Voeren'
  • Merkonafhankelijk en wetenschappelijk onderbouwd
Aanmelden

Wat anderen van de cursus en het boek vinden

Mooi boek en verdiepende practische cursus

Van Weezel Errens daagt je uit om het management van je eigen paard eens kritisch te bekijken. In elf hoofdstukken wordt haar visie, die ze ‘Het Nieuwe Voeren’ noemt, in begrijpelijke taal uitgerold. Nergens wijst de auteur met een beschuldigende vinger, haar eigen mening lijkt niet zo zeer van belang, het doel is om uit te leggen hoe dingen werken. Een mooie manier om de lezer zélf aan het werk te zetten.

Christien

Zeer zeker de moeite waard!

Prettig om naar te kijken en interessant zeker voor mensen die op het gebied van voeding willen leren. Wel veel informatie...

Floor van den Dungen

×

Meld je aan voor Cursus paardenvoeding

Aanvinken voor akkoord(Vereist)
Hidden

De waardering van www.equilin.eu/nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 758 reviews.