• Maakt goed voeren weer overzichtelijk
  • Abonnementsservice
  • Gratis verzenden vanaf 2 zakken Equilin (NL, BE, DE)

Prijslijst Equilin per zak en per dag

Nadere info over de prijzen geldig op de Equilin producten

Wij hebben geen grootverbruik zakken, wel geven we daarom per 3 zakken 10% korting. Ook spaar je automatisch punten sparen voor 2% korting op je volgende aankoop als je een account aanmaakt.

Wil je nog voordeliger Equilin bestellen dan kan dat vanaf 450 euro per order, dan krijg je nogmaals 5% korting per zak, of neem een abonnement voor eveneens 5% korting per zak. Het is mogelijk om via Klarna in 3 termijnen te betalen, daarvoor worden wel 2% kosten over de order berekend.

Voor de verzending van Equilin producten binnen Nederland rekenen wij een bijdrage van €5,95 in de verzend- en afhandelingskosten. Voor Belgie en Duitsland is dit  €7,95

Verzendingen boven de 80,-euro worden porto vrij verzonden binnen Nederland, Belgie en Duitsland, dit geldt alleen voor de Equilin producten en is vanaf 2 zakken Equilin.

Voor Fytolin producten rekenen we vanaf 6 zakken €30,- voor een pallet binnen Nederland en €45,- naar Belgie. Vanaf €550,- gecombineerde Fytolin en Equilin producten is de verzending gratis in Nederland.

Losse zakken Fytolin worden verzonden voor €6,95 binnen Nederland en €8,50 naar Belgie en Duitsland.

De waardering van www.equilin.eu/nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 822 reviews.